dimarts, 16 d’octubre del 2012

Ja tenim biblioteca de centre. Dijous, dia 4 d'octubre, la vam inaugurar!

Antònia Andreu.

Entrevistam n'Ana Belén Carmona, coordinadora del nou Espai Creatiu, professora de Llengua i Literatura Castellana i promotora de la idea d'obrir la biblioteca.

Antònia Andreu : Com se te va ocórrer la idea de fer una biblioteca al centre?
Ana Belén: Bé, jo ja havia treballat a altres centres on hi havia biblioteca i quan vaig venir a fer feina aquí vaig pensar que en feia falta una, ja que la municipal (que tenim al centre) té uns horaris molt restringits.

A.A: Què hi podem trobar?
A.B: Bé, ara mateix encara no tenim molt de material, per això vull aprofitar l'avinentesa per dir a tothom, alumnes, pares i professors, que poden fer donacions de llibres, ja que són indispensables per tirar endavant el projecte. En aquests moments tenim llibres de coneixement en general, de ficció i de diferents gèneres.

A.A: A quines hores romandrà oberta?
A.B: En temps de pati, de dilluns a divendres i les bibliotecàries seran na Lourdes Sierra i n'Ingrid Saura. Però també vull recordar que s'hi duran a terme diferents activitats creatives com lectures poètiques, contacontes, etc, que seran organitzades i coordinades per na M.Magdalena Pons, n'Eduard Moyà i jo mateixa. També serà un espai on els "periodistes" del nostre nou blog Pillo's Press podran fer les entrevistes i preparar els textos per a aquest nou canal de comunicació que acambam d'estrenar.

A.A: Hi haurà servei de préstec?
A.B: Sí, els alumnes se'n podran endur fins a dos llibres durant un període de 15 dies renovables.

A:A: Moltes gràcies per la teva col.laboració.
A.B: De res, a tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada