dimecres, 10 d’octubre del 2012

Empat a dos en un clàssic molt igualat

El partit més esperat va acabar amb empat a dos en el marcador i amb una espectacular actuació de Leo Messi i Cristiano Ronaldo, tots dos anotant dos gols.

Xavier Fornés*



El conjunt blanc va començar exercint una forta pressió sobre el Barcelona, tot i que el partit no tenia un clar dominador en els primers minuts. Sergio Ramos va tenir una clara ocasió per marcar el primer tant del partit de cap, però va ser Cristiano qui obrí el marcador amb un tret potent amb la seva cama esquerra; va batre el porter blaugrana pel pal curt. Poc després del gol, Benzemá va enviar una pilota al pal després d'una jugada espectacular, que podria haver significat la sentència. El conjunt blanc tenia el domini del partit, posteriorment, Dani Alves va haver de ser substituït i Montoya va entrar en el seu lloc. El Barça va reaccionar i per mitjà de l'astre argentí, Leo Messi, va empatar el joc. El gol va arribar després d'un error en defensa del Reial Madrid en el qual Messi va fulminar la porteria del meta Iker Casillas. La primera part va acabar amb taules en el marcador.

La segona part va començar amb més intensitat i amb polèmica després de la caiguda
d'Özil a l'àrea blaugrana i posteriorment una altra d'Iniesta a l'àrea del Madrid. Reial Madrid i FC Barcelona s'intercanviaven la possessió en els primers minuts de la segona meitat fins que, després d'un servei de falta, Messi va posar per davant el Barcelona amb un gol espectacular, un xut imparable que col·locà al costat del pal esquerre de la porteria. Poc els duraria l'alegria als culés, perquè al cap d'un parell de minuts, Cristiano Ronaldo faria el segon per posar l'empat en el marcador després de superar Valdés en un mà a mà després d'una passada genial de l'alemany Messut Özil.

El partit va seguir a un ritme elevat i en els minuts finals, el Barcelona va ser a punt d'aconseguir la victòria després d'un potent xut de Montoya que es va estavellar contra el travesser de la porteria defensada per Casillas. El partit va acabar en taules, deixant-ho tot “igual”: el Barça a vuit punts del Madrid en la classificació de lliga.


Fitxa tècnica:

Alineacions:

Barça: Valdés; Alves (Montoya 27'), Mascherano, Adriano, Jordi Alba; Busquets, Xavi; Iniesta, Cesc (Alexis 62'), Pedro i Messi.

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi, Khedira; Di María (Essien 87'), Özil (Kaká 80'), Cristiano; i Benzemá (Higuaín 62')

Gols: Cristiano Ronaldo (22'); Messi (30'); Messi (60'); Cristiano Ronaldo (66')

Àrbitre: Delgado Ferreiro, el qual va amonoestar amb tarjeta groga a Pedro, Busquets, Xabi Alonso, Özil, Pepe i Arbeloa.

Estadi: Camp Nou
* exalumne de l'IES Calvià i col·laborador de 91minutos.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada