dimarts, 22 d’abril del 2014

Els alumnes de l'IES Calvià participen al 24è Encontre de Teatre a Andratx!

Antònia Andreu 

El passat 15 d'abril es va celebrar el 24è Encontre de Teatre a Andratx. Hi van anar els alumnes de 1r d'ESO que fan Taller de Teatre com a activitat extraescolar amb els professors M. Magdalena Pons i Eduard Moyà. Hi participaren en Miquel, na Mònica, n'Alba, na Lídia, na Karina, na Natàlia i na Maria José , alguns dels quals són alumnes de 2n d'ESO que l'any passat formaven part de l'Espai Creatiu.


A les 9:00h  del matí els alumnes i professors ja començaren les activitats als voltants del Teatre Sa Teulera , on els organitzadors de l'Encontre els feien la rebuda amb activitats d'animació. Els  onze tallers es feien a diferents espais del poble (el Casal de Joves, el Poliesportiu, l'institut, l'Escola de Música i el Teatre Sa Teulera) i tenien un contingut molt variat: Impro per a cervells kamikazes! (Pere Pau Sancho de la Jordana)  Dit i fet (Àlex Tejedor), D'Andratx a Broadway (Ernest Fuster), Dansa aplicada al teatre (Ramon Ginard), Percussió corporal (Toni Amengual), Peces breus en espais no convencionals: Microteatre (Josep R. Cerdà), Contes alternatius (Xesca Puigserver), Ni una paraula (Josuè Guasch), Imaginació al poder! (Elena Nieto), Una frase, un personatge (Jeroni Obrador) i Laboratori de teatre físic (Joan Miquel Artigues).

Al matí participaren a dues sessions de tallers i, abans de dinar, veieren la representació de l'obra titulada Radiografies a càrrec de la companyia "La impaciència", al Teatre Sa Teulera.

Després de dinar feren la tercera sessió de tallers i, seguidament, tots els assistents van poder gaudir de la mostra de tot el que havien après en els tallers. 

A la nit tornaven a casa cansats, però satisfets d'una jornada teatral inoblidable.

1 comentari:

  1. Tot això ho heu pogut saber perquè n'Antònia Andreu va venir a passar una estona amb nosaltres a Andratx. Preocupada per estar informada de tot el que feis i disposada a contar-ho, no parava de demanar pels alumnes de Calvià. Gràcies Antònia per tenir-nos informats.

    ResponElimina