divendres, 12 de juny de 2015

Els primers d'ESO anam a Menorca!

Alberto Lorenzo. 1rB

El viatge va començar quan l'autocar ens va dur al Port d'Alcúdia, d'on agafàrem el vaixell que ens duria a Ciutadella. Als vint minuts de trajecte tots ja estàvem marejats i vomitàvem.
El primer que vàrem visitar a l'illa (acompanyats sempre per una guia) va ser la Naveta des Tudons, un monument molt important de la prehistòria; el vaig trobar molt gran i molt bonic. A continuació vam pujar al cim més alt de Menorca, Monte Toro. Després partírem cap a Binibeca, un poble que es va construir expressament per semblar un poble pescador, però realment no ho va ser mai. També vam visitar Subaida, una fàbrica de formatges. En tastàrem de diferents tipus: ranci, curat i semicurat.
Després vam arribar a Maó (capital de Menorca), on dinàrem i férem una volta. I, finalment, tornàrem cap a Ciutadella, on ens deixaren temps lliure per fer compres i, a les sis menys quart, ja érem al port per tornar a Mallorca.
La tornada va ser més tranquil·la. Un nin del vaixell, que era de Santa Maria, va fer un ball molt bonic i el vam aplaudir molt. Després, una altra nina també va ballar amb la nostra companya, na Loubna, i també ballaren. I així, ballant, va acabar el nostre viatge a Menorca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada