dimarts, 2 de juny del 2015

Concurs de curtmetratge ERASMUS +.



Pepa Soriano

Durant aquest curs 4 alumnes del CFGM de Laboratori d'Imatge han gaudit d'una beca Erasmus+. Aquesta beca els ha permès fer part de les seves pràctiques formatives en un centre de l'estranger, concretament en el Colege Cambria de Gales, durant un mes (entre gener i febrer de 2015).



Aprofitant que eren alumnes d'Imatge vam pensar que podríem motivar-los convocant un concurs de curtmetratges i aprofitar el seu treball per promocionar aquest projecte de centre.



El curt guanaydor es titula A day in Wales, de Marina Vallés i Adrià Ferragut i el curt finalista  es diu Más allà de mis manos de Rubén Gómez i Lolo Lombardo.



Dijous passat, dia 14 de maig, es va fer el lliurament dels premis corresponets als guanyadors i finalistes. El primer premi era una tableta gràfica i el segon una targeta de memòria. Aquest acte es va fer en el centre, a l'aula d'Erasmus + (a l'edifici B del centre) i hi varen ser presents el director, Jaume Balaguer, la coordinadora del projecte, Verónica Álvarez, i els dos professors del Departament d'Imatge, Alejandro Ibañez i jo mateixa; tots quatre, membres de jurat del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada