dijous, 19 de setembre de 2013

Començam el curs escolar 2013 / -14


Avui, 13 de setembre, comença el curs 2013-2014. De les 9'00h del matí fins a les 12'00, i de manera escalonada, han anat arribant els alumnes a l'IES Calvià. Els primers han estat els de 1r d'ESO, que comencen enguany al nostre centre. Amb il.lusió, però també amb una mica de nirvis, han acudit a la Sala d'Actes per escoltar tota la informació que els membres de la Directiva els han donat. Després d'aquesta presentació, cada grup ha pujat a les seves respectives aules amb llur tutor o tutora per tal de recabar tota la informació més específica: horaris, professors, agenda, material que necessitaran, normes del centre, etc. Enguany els estudiants de 1r d'ESO gaudiran d'unes aules molt alegres ja que s'han pintat de color taronja i d'unes prestatgeries noves per guardar i tenir ben ordenat llur material escolar.

A partir de les 10'00 i successivament, han fet el mateix la resta d'alumnes del centre, parant esment sobretot en les novetats que hi ha respecte al curs anterior.

Tot el professorat ha hagut de fer moltes reunions per prendre acords i preparar el curs a consciència, però tot i així, el curs no podrà començar amb normalitat a causa de les reinvindicacions que els docents de tots els centres exigeixen a la Conselleria d'Educació i que es manifestaran mitjançant vagues.

Malgrat tot i esperant que el conflicte es resolgui tan aviat com sigui possible, els membres que coordinen aquest blog us animen a participar-hi i us desitgen un bon curs 2013-2014!

Ana Belén Carmona
Carles Cabrera
Antònia M. Andreu 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada