divendres, 27 de setembre de 2013

Aquest començament de curs escolar 2013-2014 no és normal!

Aquesta setmana hem començat el curs, però no ha estat un inici normal perquè un bon nombre de professors i professores han faltat a classe. Malgrat que voldríem emprendre el curs amb la mateixa il.lusió que altres anys, ens sentim impotents en veure que el nostre sistema educatiu té moltes mancances generades perquè el Govern Balear no té la voluntat de dialogar ni vol negociar per tal d'aconseguir una educació de qualitat. Els docents ens queixam perquè ens han reduït el nombre de professors, perquè hi ha una ràtio d'alumnes més elevada per grup, perquè el TIL no s'ha fet per consens, perquè el Govern no concedeix prou beques per als qui ho necessiten, perquè s'ha retallat el personal que hauria d'atendre els alumnes amb necessitats educatives, etc.

Per tot això estam descontents i preocupats, perquè volem que els nostres alumnes rebin la millor educació possible, i l'única sortida que ens han deixat ha estat el de la vaga indefinida.

El professorat de l'IES Calvià ha pres aquesta dràstica mesura pensant únicament en el futur dels nostres alumnes, i per això hem dut a terme una sèrie d'iniciatives que comparteixen la majoria d'escoles i instituts de les Illes Balears, com per exemple constituir una Assemblea de professors que es reunirà periòdicament per arribar a acords i decidir futures accions, elaborar i penjar cartells reinvindicatius, assistir a les concentracions que convoca l'Assemblea de docents i els sindicats, donar informació als pares i mares, etc.

Ens vestirem de verd perquè és el color de l'esperança, perquè tenim l'esperança que si lluitam tots per una escola digna (professors, pares, alumnes i la societat en general) ho aconseguirem.Assemblea de docents IES Calvià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada