dimecres, 10 d’abril del 2013

¡TÚ SÍ QUE VALES!

Antònia Andreu
El passat 27 de març vam tornar a celebrar amb molt d'èxit el concurs de joves talents "Tú sí que vales", organitzat per la professora Rosa Garcia, amb la col.laboració de na Pilar Carbonell, n'Hermínia García i en Juanjo González. Enguany, com a novetat, s'ha celebrat al Pavelló Municipal d'Esports ja que l'any passat la sala d'actes de l'institut es va quedar petita. Els diners recaptats (967'50 euros) seran destinats al viatge d'estudis que els alumnes de 4t d'ESO faran al mes de maig a Londres.

La guanyadora de la categoria individual de l'edició d'enguany ha estat n'Estefania (1r d'ESO), que ha ballat funky i ha estat premiada amb un xec regal per valor de 40 euros per gastar en una llibreria. Pel que fa a la categoria de grup ha guanyat el grup de Percussió de 3r d'ESO, premiat amb un xec regal de 60 euros que podran gastar a la botiga Xocolat Centre. També s'ha lliurat un premi especial, consistent en un trofeu, a Baldo Vilches, que ha interpretat Summer time Sadness, ja que el jurat ha considerat que s'ho mereixia pel seu gran talent damunt l'escenari.

El jurat estava compost pels artistes: Corbacho (Juanjo González), Merche (Estrella Ortega) i Risto Mejide (Jordi Alomar), que en diverses ocasions han tengut desavinences per posar-se d'acord en la qualitat dels participants, tot i que finalment la decisió dels guanyadors ha estat unànime.

Presentaven l'acte els alumnes de 4t d'ESO Raúl Rodríguez i Tamara Luna amb la col·laboració d'altres copmpanys. A més dels artistes premiats hem pogut gaudir de les següents actuacions:

El grup de Percussió de 2n d'ESO
Na Silvia (3r d'ESO) ha cantat My immortal d'"Evanescence"
N'Ana Nikolaeva (3r d'ESO) ha ballat Lady Marmalade, de Cristina Aguilera
Na Cristina Chavernas (3r d'ESO) ha cantat Hoy d'India Martínez
Na Xingyu (1r d'ESO) ha tocat el piano
En Jaume i na Silvia (3r d'ESO) han cantat Words of you
El grup de 3r i 4t d'ESO han ballat Bachata
Na Marina, n'Aina i na Victoria han cantat Rolling in the deep d'Adele
El grup de 4t d'ESO ha ballat Salsa
Na Silvia, en Jaume, en Dani, en Santi, n'Andrea i en Luís han cantat una cançó del grup FFB acompanyats de la bateria i la guitarra elèctrica.

Clica aquí i veuràs les fotos!

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada