dimarts, 9 d’abril del 2013

23è Encontre de Teatre

P1030935Encontre Teatre 015Encontre Teatre 006Encontre Teatre 014Encontre Teatre 005Encontre Teatre 016
Encontre Teatre 003Encontre Teatre 018Encontre Teatre 001Encontre Teatre 009Encontre Teatre 012Encontre Teatre 002
Encontre Teatre 008Encontre Teatre 007Encontre Teatre 010Encontre Teatre 011

Encontre Teatre, un álbum en Flickr.


Antònia Andreu
El passat 26 de març es va celebrar el 23è Encontre de Teatre a Andratx. Hi van participar els alumnes que han assistit als Tallers de Llum i Ombra de l'Espai Creatiu, que dirigeixen amb molt d'èxit els professors Eduard Moyà, M.Magdalena Pons i Ana Belén Carmona.

A les 9'00h del matí ja es traslladaven tots els alumnes i professors cap a Andratx, on els organitzadors de l'Encontre els feien la rebuda amb activitats d'animació. Els tallers es feien a diferents espais del poble (el Casal de Joves, el Poliesportiu, l'Escola de Música i el Teatre Sa Teulera) i tenien un contingut molt variat: Impro per a cervells kamikazes! (Pere Pau Sancho), Creació de personatges extrems (Àlex Tejedor), Dansa aplicada al teatre (Ramon Ginard), Percussió corporal (Toni Amengual), I amb això què feim? Manipulació d'objectes (Ernest Fuster), Peces breus en espais no convencionals: microteatre (Josep.R Cerdà) i ...amb quatre paraules! (Xisca Puigserver).

Al matí participaren a dues sessions de tallers i, abans de dinar, veieren la representació de l'obra titulada L'etern Mecanoscrit, a càrrec de la companyia "La impaciència", al Teatre Sa Teulera.
A continuació pogueren fer un col.loqui amb els actors. Després de dinar feren la tercera sessió de tallers i, seguidament, tots els assistents vam poder gaudir de la mostra de tot el que havien après en els tallers i de dues peces de microteatre.

Gairebé a les nou de la nit tornaven a casa cansats, però satisfets d'una jornada teatral inoblidable.

Més a: www. andratxnews.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada