dimarts, 2 de febrer de 2016

VISITA FITUR ALUMNES CFGS GESTIÓ D’AJOTJAMENTS TURÍSTICS

FITUR 2016 va fer la seva inauguració i els nostres alumnes del CFGS de Gestió d’Allotjaments turístics van assistir, com a professionals, a aquest esdeveniment tant significatiu al món del turisme. Aquest any vam anar juntament amb els alumnes de l’IES Alcudia.
El dimecres 20 de gener, va ser un dia molt intens ja que des de ben de matí que vam sortir de l’aeroport de Palma fins que vam arribar de Madrid, passada la mitjanit, no vam aturar un minut.
A FITUR, els alumnes van poder visitar els diferents pavellons on hi havia representació de les més importants destinacions turístiques del món així com de les més rellevants empreses turístiques. A l’estand de les Illes Balears ens va rebre la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca Dña. Inmaculada Benito que ens va fer una petita xerrada del lobby que representa així com del sector de l’allotjament a Balears. Allí també, vam tenir el honor de saludar a la Presidenta del Govern Balear Dña. Francina Armengol i al seu vicepresident D. Biel Barceló.
Com anècdota, senyalar que al dia següent, el Diari de Mallorca destacava en les seves pàgines la nostra visita a l’estand de les Illes Balears, acompanyada d’una fotografia dels nostres alumnes.
Un any més la sortida a FITUR ha segut un èxit i com sempre, compartim el privilegi que suposa per tots nosaltres formar part d’aquest món del turisme.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada