diumenge, 11 d’octubre del 2015

VENIU, CADA DIVENDRES, ALS BERENARS EN CATALÀ!



Maria Clapés. Professora del Dep. Català.

Divendres dia 16 d'octubre començarem, per quart any consecutiu, els Berenars en català.

            L'IES Calvià és un institut on es reuneixen alumnes de diverses nacionalitats. Aquests alumnes no sempre tenen un accés fàcil a la llengua catalana, perquè viuen el seu dia a dia en altres idiomes. És per això que des del departament de Llengua i literatura catalanes proposam un dia i un lloc de reunió setmanal, per fer activitats orals en grups petits i conversar en català.
            El projecte pretén fomentar l'intercanvi d'opinions i experiències entre alumnat de procedència diversa. La mescla d'alumnat catalanoparlant i alumnat nouvingut o que normalment no parla en català, enriqueix, ja sigui perquè cream noves amistats, perquè coneixem noves cultures i nous costums o perquè, a poc a poc, assolim el domini de la llengua catalana.
            Evidentment, no podríem anomenar el nostre projecte Berenars en català si no tenguéssim la participació del professorat i l'alumnat dels cicles formatius de Cuina i Gastronomia, qui preparen sempre un bon piscolabis per a tots aquells alumnes que vénen a les converses.
           
Horari
Cada divendres a l'hora del primer pati.
Data d'inici: 16 d'octubre de 2015.

Lloc de trobada
Sala d'actes de l'institut.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada