divendres, 14 de juny de 2013

Anam als Ports d'Alcúdia i Pollença a fer interviews!

Ximo Soler, professor d'anglès.
El 28 de maig tots els primers d'ESO, acompanyats de professors i professores, vàrem anar als Ports d'Alcúdia i Pollença per posar en pràctica les habilitats orals en anglès dels alumnes. A més, aprofitàrem per conèixer una mica una zona llunyana del radi d'acció normal dels alumnes.
Es tractava que els alumnes preguntassin en anglès als turistes qüestions referides a les seves vacances a l'illa, la seva procedència, gustos o activitats que fan mentre estan entre nosaltres. Evidentment, això també suposa un repte per a la seva capacitat de convicció, ja que molts d'aquests turistes es cansen ràpidament de respondre enquestes.
Una mostra d'alguna de les preguntes que els alumnes varen preparar:
Where are you from?
Where are you staying?
Which places have you visited in Mallorca?
How long are you going to stay in Mallorca?
What are you going to buy in Mallorca to take home?
What is your job?
Which typical Majorcan dish have you tried?
What do you normally eat during your holidays?
Vàrem fer una batuda de dues hores pel Port d'Alcúdia, on els alumnes varen berenar, i després vàrem tornar a agafar el bus i "atacàrem" el Port de Pollença sense avís previ. Aquell migdia no va quedar ni un turista sense abordar!
Els nins varen participar massivament i després varen preparar un treball amb les conclusions. Seguidament les enviarem a l'INE.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada